Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Αφαίρεση από το καλάθι
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 72 23 336
Δωρεάν παράδοση για Παραγγελίες άνω των 100€ για Αττική
(άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα)
Ασφαλείς Συναλλαγές
Οδηγίες χρήσης ατσαλένιων σκευών (MINERAL B ELEMEN

Οδηγίες χρήσης ατσαλένιων σκευών (MINERAL B ELEMENT)

Πριν χρησιμοποιήσετε το τηγάνι σας για πρώτη φορά:
Καλύψτε την επιφάνεια του τηγανιού με λάδι και ζεστάνετε μέχρι να εμφανιστεί καπνός. Αδειάστε το λάδι και σκουπίστε το τηγάνι σας με χαρτί κουζίνας. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το τηγάνι, τόσο βελτιώνεται η απόδοσή του. Το σκούρο χρώμα δίνει στο τηγάνι φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες.

Χρήση:
Ζεστάνετε μια μικρή ποσότητα λαδιού στο τηγάνι και μόλις αυτό ζεσταθεί καλά, τσιγαρίστε το φαγητό και από τις δυο πλευρές για περίπου 45 δευτερόλεπτα από την κάθε μια και μετά χαμηλώστε την φωτιά έως ότου ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.

Μην αφήνετε το φαγητό στο τηγάνι μετά το μαγείρεμα.

Καθαρισμός μετά από κάθε χρήση:

  • Πλύνετε το τηγάνι με πολύ ζεστό νερό και ένα σφουγγάρι. Σκουπίστε καλά χρησιμοποιώντας ένα απορροφητικό πανί.
  • Περιοδικά καθαρίστε το τηγάνι τοποθετώντας μαγειρικό αλάτι και ζεσταίνοντάς το στην 1,5 λεπτό. Σκουπίστε καλά χρησιμοποιώντας ένα απορροφητικό πανί. Το αλάτι βοηθά στην εξάλειψη τυχόν υπολειμμάτων και οσμών προηγουμένων μαγειρεμάτων.
  • Απλώστε λάδι με χαρτί κουζίνας στην επιφάνεια του τηγανιού και φυλάξτε το σε στεγνό μέρος.

Προειδοποίηση!

Μην αφήνετε το τηγάνι σας να μουλιάσει! Σε περίπτωση που υπολείμματα φαγητού κολλήσουν στο τηγάνι, χρησιμοποιείστε πράσινο σφουγγάρι. Δεν πλένεται σε πλυντήριο πιάτων.

Το τηγάνι μπορεί να εμφανίσει σκουριά, αν δεν ακολουθούνται οι οδηγίες. Στην περίπτωση αυτή τρίψτε το τηγάνι με μια σκληρή βούρτσα μέχρι να φύγει η σκουριά.

Το μαγείρεμα τροφών που περιέχουν οξέα – ντομάτες, λευκό κρασί, λεμόνι – ενδεχομένως να επιφέρει αλλοιώσεις (εμφάνιση λευκών λεκέδων) στην επιφάνεια του τηγανιού. Στην περίπτωση που παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία που ακολουθήσατε πριν από την πρώτη χρήση του σκεύους.

Αν εμφανιστούν ίχνη κεριού επάνω στην εστία σας ενώ χρησιμοποιείτε το MINERAL B ELEMENT®, απομακρύνετέ τα με ένα απορροφητικό πανί όταν η εστία είναι ακόμα ζεστή.