Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Αφαίρεση από το καλάθι
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 72 23 336
Δωρεάν παράδοση για Παραγγελίες άνω των 100€ για Αττική
(άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα)
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Όροι και Προϋποθέσεις

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους όρους & προυποθέσεις προτού χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας επιβεβαιώνει την απόλυτη αποδοχή των ακόλουθων όρων και προυποθέσεων. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς, και δεν επιθυμείτε να τους αποδεχτείτε, δεν πρέπει να κάνετε χρήση της υπάρχουσας ιστοσελίδας. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας γίνεται αποκλειστικά με την δική σας ευθύνη.

Γενικοί Όροι & Προυποθέσεις

Η ιστοσελίδα της Rockwell συνεχώς ενημερώνει και ανανεώνει το υλικό της. Στόχος είναι πάντα να βελτιώνουμε την ποιότητα των πληροφοριών που παρέχουμε αλλά και επίσης την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Δεν μπορεί να αποδωθεί στην Rockwell κάποια ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί σε κάποιον χρήστη απο αυτή την ιστοσελίδα. Όλο το προβαλλόμενο περιεχόμενο της υπάρχουσας ιστοσελίδας, έχει έναν χαρακτήρα ενημερωτικό. Η Rockwell παρουσιάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα διαθέσιμα προϊόντα προς πώληση. Στόχος είναι να κατευθύνει τον καταναλωτή και να διευκολύνει την επιλογή του, προτού αγοράσει τα αντικείμενα που χρειάζεται.

Προϊόντα, Περιεχόμενο, και Προδιαγραφές

Όλα τα χαρακτηριστικά, το περιεχόμενο, οι προδιαγραφές, τα προϊόντα και οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών που περιγράφονται και απεικονίζονται στo Rockwell.gr μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Ορισμένα βάρη, μέτρα και παρόμοιες περιγραφές είναι κατα προσέγγιση και παρέχονται για λόγους διευκόλυνσης και μόνο. Τα υπάρχοντα κείμενα και εικόνες που παρουσιάζουν τα αντικείμενα προς πώληση απο την Rockwell βασίζονται σε τεχνικές πληροφορίες για τα προϊόντα που παρέχονται από τους ίδιους τους κατασκευαστές.

Η Rockwell δεν μπορεί να διασφαλίσει την απόλυτη ακρίβεια απ’όλες τις ειδικές πληροφορίες που παρέχονται για ένα προϊόν. Φυσικά, φράσεις όπως ΄΄συμβουλές χρήσης΄΄, ΄΄συμβουλές για την διατήρηση των αντικειμένων σε καλή κατάσταση΄΄, ΄΄συμβουλές μετά την πώληση΄΄ κτλ. είναι το αποτέλεσμα του τρόπου δουλειάς στην Rockwell, που συνδέεται με την ευθύνη της Rockwell και όχι με εκείνη των κατασκευαστών.

Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένου των διαφορετικών χρωμάτων, παρουσιάζονται με τον πιο ακριβή τρόπο: ωστόσο, το πραγματικό χρώμα που βλέπετε στην οθόνη σας, εξαρτάται από τον υπολογιστή σας, και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακριβή θέαση των χρωμάτων των αντικειμένων.

Διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της Rockwell & των προϊόντων προς πώληση

Το γεγονός ότι μερικά προϊόντα και υπηρεσίες υπάρχουν σε αυτή την ιστοσελίδα σε μια συγκεκριμένη στιγμή δεν σημαίνει ούτε συνιστά κάποια εγγύηση ότι θα είναι διαθέσιμα για πάντα. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα είστε πάντα ενήμερος για την διαθέσιμη ποσότητα του κάθε αντικειμένου. Οποιοδήποτε λάθος θα είναι εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων, και συνεπώς δεν εμπλέκει τους ιδιοκτήτες του Rockwell.gr με τον επικεφαλής μια δόλιας πρόθεσης.

Χρήση των αντικειμένων που έχουν αγοραστεί

Όταν αγοράσετε ένα αντικείμενο, είναι δική σας ευθύνη να εξακριβώσετε ότι ακολουθείτε όλους τους εφαρμοστικούς, τοπικούς, κρατικούς, περιφερειακούς, ομοσπονδιακούς και διεθνείς νόμους (συμπεριλαμβανομένου των περιορισμών των ορίων ηλικίας) σε σχέση με την κατοχή, τη χρήση και την πώληση του προαναφερθέντος αντικειμένου. Με την αγορά ενός αντικειμένου απο αυτή την ιστοσελίδα, δεσμεύεστε για τη νόμιμη και μόνο χρήση του.

Περιορισμοί Αποστολής

Όταν θέσετε τις παραγγελίες σας στο Rockwell.gr, αυτές θα σας αποσταλλούν στην διεύθυνση που έιχατε δηλώσει και συμπληρώσει στη σελίδα Αποστολή & Πληρωμή, ή στα ειδικά πεδία στο προφίλ σας στην ιστοσελίδα της Rockwell. Η παραγγελία θα αποσταλλεί εφόσον η διεύθυνση αποστολής (μερικές φορές η διεύθυνση χρέωσης) δεν βρίσκεται εκτός των περιορισμών της αποστολής με τον συμβαλλόμενο μεταφορέα (για την συχνότητα του μεταφορέα αναζητήστε τη στην ιστοσελίδα της UPS).

Όλες οι αγορές που γίνονται από αυτή την ιστοσελίδα αποστέλλονται μέσω της UPS, στο πλαίσιο ενός συμβολαίου αποστολής ανάμεσα στην UPS και την Rockwell. Σαν αποτέλεσμα, ο κίνδυνος να χαθούν ή πραγματική απώλεια των αντικειμένων που αγοράστηκαν απο αυτή την ιστοσελίδα, μεταφέρονται σε εσάς αφού η Rockwell παραδίδει τα αντικειμένα που έχουν ζητηθεί στον μεταφορέα.

Αυτό σημαίνει ότι είστε υπόχρεος κατάθεσης οποιονδήποτε διεκδικήσεων σε σχέση με τον μεταφορέα για μια πιθανή καταστροφή ή το χάσιμο προϊόντος κατά την αποστολή του.

Ακρίβεια των πληροφοριών

Η Rockwell φροντίζει να επιβεβαιώνει την ακρίβεια όλων των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Που σημαίνει ότι επίσης φροντίζει ότι οι ίδιες πληροφορίες είναι σχετικές και επίκαιρες. Παρά τις προσπάθειες, κάποιες πληροφορίες μπορεί μερικές φορές να είναι ανακριβείς, ημιτελείς ή ακόμα και ξεπερασμένες.

Οι κατασκευαστές των προϊόντων, μας διαβιβάζουν όλες τις διεξοδικές και τεχνικές προδιαγραφές αναφορικά με τα προϊόντα. Επίσης, η Rockwell έχει την τάση να κάνει διάφορες αλλαγές στην ιστοσελίδα της σε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμιά προειδοποίηση, που σημαίνει ότι οι τιμές και η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάζει και να διαφοροποιείται με κάθε επίσκεψη που κάνετε στην ιστοσελίδα.

Να λάβετε υπόψη σας ότι αυτό απευθύνεται στους χρήστες και στους καταναλωτές που είναι ξεχωριστά άτομα, αλλά επίσης και στους καταναλωτές που είναι καταστηματάρχες. Διατηρούμε επομένως το δικαίωμα, να απαιτήσουμε επιβεβαίωση των πληροφοριών πριν την αποδοχή και/ή της αποστολής οποιασδήποτε παραγγελίας.

Χρήση αυτής της ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας του Rockwell.gr, τα κείμενα του, τα διάφορα γραφικά και διακοσμητικά του στοιχεία και γενικά κάθε οπτικό και ακουστικό υλικό της ιστοσελίδας που προαναφέρθηκε ανήκει στην Rockwell. Επομένως προστατεύονται διεθνώς από την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων, του εμπορικού σήματος και της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δεν έχετε απολύτως κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε αυτό το υλικό για προσωπική σας χρήση. Δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε αναπαραγωγή, να το εκθέσετε, να το παρουσιάσετε και να το διαμοιράσετε δημοσίως με κανέναν απολύτως τρόπο, χωρίς τον κίνδυνο να αντιμετωπίσετε κατηγορίες κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η λύση που τέθηκε σε εφαρμογή για αυτή την ιστοσελίδα είναι αυτή του λογισμικού της ανοιχτής πηγής, ωστόσο κάποια κομμάτια της λύσης: μερικά λογισμικά ενημέρωσης και ειδικά εξαρτήματα λογισμικού έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για την Rockwell για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και το επιχειρηματικό πλάνο της. Για το λόγο αυτό, όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Δεν έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το περιεχόμενο ή τη μορφή αυτής της ιστοσελίδας σε καμία περίπτωση. Δεν έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ή την εμφάνιση, μερική ή ολική για οποιαδήποτε δημόσια η εμπορική χρήση. Κάθε αυθαίρετη χρήση οποιουδήποτε υλικού ή οπτικού στοιχείου μπορεί να καταπατήσει τους νόμους κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων, τους νόμους του εμπορικού σήματος, τους νόμους ιδιωτικότητας και δημόσιας ζωής, και άλλους νόμους και κανονισμούς, κάτι που θα ζημιώσει την Rockwell. Μπορείτε να τιμωρηθείτε για τέτοιου είδους παραβίαση.

Εμπορικά Σήματα

Η Rockwell έχει δηλώσει και προστατεύσει το εμπορικό της σημα καθώς επίσης και όλες οι υπόλοιπες επώνυμες μάρκες που εκπροσωπούνται στην ιστοσελίδα του Rockwell.gr. Έτσι ακριβώς, εκείνες οφελούνται από τους νόμους για την πνευματική ιδιοκτησία, τους νόμους του εμπορικού σήματος, και τους νόμους για την δημόσια προστασία – ισχύει εθνικά και παγκοσμίως-.

Οποιοδήποτε λογότυπο ή οπτικό/γραφικό στοιχείο που εκπροσωπεί έναν πάροχο της Rockwell, ή έναν συνεργάτη σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί, να αναπαραχθεί ή να διαμοιραστεί δημοσίως. Δεν θα πρέπει να τροποποιηθούν, ούτε να απομακρυνθούν αφού προηγουμένως φορτωθούν ξανά στην ιστοσελίδα με την πρόθεση να βλάψουν την ιστοσελίδα, την εταιρεία της Rockwell και οποιονδήποτε από τους συνεργάτες της. Χρειάζεστε την άμεση και γραπτή άδεια για την εμφάνιση των υπηρεσιών και λογότυπων ή υπογραφές από τους αντιπροσώπους για να είστε σε θέση να τα χρησιμοποιήσετε.

Σύνδεση με αυτή την ιστοσελίδα & Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Η δημιουργία και η συντήρηση οποιουδήποτε συνδέσμου από μια άλλη ιστοσελίδα σε οποιαδήποτε σελίδα αυτής της ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενως να έχει την γραπτή μας άδεια, απαγορεύεται. Οι σύνδεσμοι της Rockwell κατευθύνουν προς άλλες ιστοσελίδες, και θα συνεχίσουν να το κάνουν στο μέλλον έτσι ώστε να προσφέρει πληροφορίες πιο σχετικές και ειδικές στο κοινό του. Συνεπώς θα βρείτε μερικούς συνδέσμους σε διάφορα μέρη της ιστοσελίδας, με έναν τόνο ενημερωτικό.

Επίσης η Rockwell διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί μερικά links προς μερικούς απο τους συνεργάτες της για λόγους αναγνώρισης ή για να δείξει την ευγνωμοσύνη της για κάτι. Όταν κάνετε κλικ στους εξωτερικούς συνδέσμους, έχετε αποφασίσει να φύγετε από την ιστοσελίδα της Rockwell. Αν αποφασίσετε να κάνετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλη ιστοσελίδα που συνδέονται με αυτή ή από αυτη την ιστοσελίδα, το κάνετε αποκλειστικά με την δικιά σας ευθύνη.

Η Rockwell δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο, την εμφάνιση ή τις πιθανές προσωπικές απόψεις που εκφράζονται και προβάλονται στις ιστοσελίδες που εισέρχεστε αφού έχετε φύγει από την Rockwell.gr.

Ακατάλληλο Υλικό

Ως χρήστης της ιστοσελίδας της Rockwell, προφανώς σας έχει απαγορευθεί να κάνετε αναρτήσεις σε αυτήν ή να θέσετε σε αυτήν οποιοδήποτε παράνομο, άσεμνο, πορνογραφικό, απειλητικό, συκοφαντικό, μακάβριο, ρατσιστικό και ψευδές υλικό.

Με τον ίδιο τρόπο, δεν θα πρέπει να εισάγετε περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα, που θα μπορούσαν να συνιστούν ή να ενθαρρύνουν συμπεριφορές και αντιδράσεις και θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως παράνομα αδικήματα απο το νόμο. Αυτό θα μπορούσε να προξενήσει την αστική σας ευθύνη, και αν θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια προκατάληψη, θα προξενούσε επίσης την ποινική σας ευθύνη.

Αν η Rockwell αποφασίσει – στην αποκλειστική διακριτικότητα και εκτίμηση της – ότι έχετε παραβιάσει τις προηγούμενες απαγορεύσεις, μπορεί να δράσει αν κρίνει ότι είναι απαραίτητο για να αποτρέψει τις παραβιάσεις σας και να φροντίσει ότι θα τιμωρηθείτε για τις πράξεις σας. Το ακατάλληλο υλικό θα απομακρυνθεί άμεσα από την Rockwell.gr, τη στιγμή που εμείς θα συνεργαστούμε με οποιαδήποτε νομική αρχή ή αίτηση δικαστηρίου ή με κάποιον που θα μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε την ταυτότητα οποιουδήποτε που δημοσιεύει τέτοιου είδους υλικό.

Προσωπικά δεδομένα του Χρήστη

Σε αυτή την ιστοσελίδα θα σας ζητηθεί να εισάγετε κάποιες πληροφορίες που η Rockwell θα χρησιμοποιήσει μόνο για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Παραμένετε σε θέση να διαφοροποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή τα προσωπικά σας δεδομένα και εμείς δεν θα τα μοιραστούμε με οποιοδήποτε εξωτερικό σύνδεσμο. Ωστόσο, αν ομώς εισάγετε είτε στη σελίδα του προφίλ σας, ή στη σελίδα Πληρωμή & Αποστολή, κάτι εκτός από τις προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας, ( κάτι που είναι θέμα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αυτής της ιστοσελίδας) η Rockwell δεν θα πρέπει να είναι υπεύθυνη για τo αν θα τις διατηρεί ώς κατι εμπιστευτικό ή όχι.

Ότι δεν είναι απαραίτητο από την Rockwell για να σας εξυπηρετεί καλύτερα, που σημαίνει, κάθε πληροφορία, πρόταση, ιδέα, αντιλήψεις, ερωτήσεις, σχόλια κτλ. ή κάποιo αλλο μήνυμα που μας μεταδίδετε, θα θεωρηθεί ως μη εμπιστευτικό και μη κατοχυρωμένο. Δεν θα έχουμε καμία ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο των πληροφοριών οποιουδήποτε τέτοιου είδους χρήστη, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι αυτός/ή θα έχει μοιραστεί μαζί μας τις συμπληρωματικές πληροφορίες με τη θέληση του και σίγουρα όχι με σκοπό να διευκολύνει τις αγορές του, τις πωλήσεις ή παραδόσεις ή το λογαριασμό του (στη περίπτωση που αυτός/ή έχει έναν) σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μετακινήσουμε κάποια ή όλες τις επικοινωνίες του χρήστη που περιέχουν οποιοδήποτε υλικό που θεωρούμε ως ακατάλληλο ή μη αποδεκτό.

Επιλογή Εφαρμοστέου Δίκαιου & Αρμόδια Δικαιοδοτική Αρχή

Η ιστοσελίδα Rockwell.gr εναρμονίζεται με τους ελληνικούς νόμους και όλες τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές οδηγίες, κανόνες και νόμους. Γι’αυτό λοιπόν στην περίπτωση μιας διαφοράς ή διαφωνίας ανάμεσα στη Rockwell και ενός τρίτου ενδιαφερομένου, που έχει σαν αποτέλεσμα την υπάρχουσα συμφωνία (τη χρήση της ιστοσελίδας) τα ελληνικά δικαστήρια είναι αρμόδια να δικάσουν την υπόθεση.

Βασιζόμενοι στην ίδια περίπτωση, κάθε άλλος ενδιαφερόμενος ή δικαστήριο που παρεμβαίνουν στην υπόθεση ως διαιτητής θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το ελληνικό νομικό σύστημα σαν βάση. Για οποιοδήποτε θέμα αναφορικά με το διαδίκτυο – το ηλεκτρονικό εμπόριο – θα τεθεί σε εφαρμογή η ελληνική Ποινική Νομοθεσία και η Ποινική διαδικασία (αν η εκτέλεση του συμβολαίου τοποθετείται στην Ελλάδα) όπως επίσης και οι κανόνες του Διεθνές Δικαίου περί δημοσίου και ιδιωτικού (όταν υπάρχει το στοιχείο ακρότητας στο συμβόλαιο πώλησης).

Αποποίηση Ευθυνών

Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας γίνεται κάτω απο δική σας ευθύνη. H Rockwell δεν θα βρεθεί υπεύθυνη για την καταλληλότητα των αγορών σας, ή για όποιο άλλο θέμα προκύψει από την αγορά ενός προϊόντος και την παράδοσή του για την κατάσταση που όφειλε να είναι.

Θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι και να βεβαιωθείτε για την καταλληλότητα της παραγγελίας και της αγοράς σας, όπως επίσης να ελέγξετε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα. Καμία αμέλεια εκ μέρους σας, δεν πρέπει να θεωρηθεί δικιά μας ευθύνη.

Περιορισμοί των ευθυνών μας

Η Rockwell δεν θα πρέπει να αναλάβει καμία υποχρέωση ή να είναι υπεύθυνη, για όποιες ζημιές ή ιούς που μπορούν να μολύνουν τον υπολογιστή σας ή κάποιο άλλο τεχνολογικό εξάρτημα που έχει προκληθεί ή έχει προκύψει από την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα μας, τη χρήση της ή τη λήψη όποιων πληροφοριών ή υλικού απο αυτή.

Αναίρεση λογαριασμού ενός χρήστη

Έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε και να ακυρώσετε ένα προσωπικό λογαριασμό στο Rockwell.gr οποιαδήποτε στιγμή. Μπορούμε και εμείς να αναιρέσουμε η να ακυρώσουμε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας ως μια επιβολή κύρωσης, οποιαδήποτε στιγμή που θα ενεργούσατε με έναν ακατάλληλο τρόπο και θα δίναμε ένα τέλος στη συνεργασίας μας. Θα πρέπει να είστε προσωπικά υπεύθυνοι για όποιες παραγγελίες έχουν τοποθετηθεί στο προσωπικό σας λογαριασμό πριν την ακύρωσή του.

Η Rockwell διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής, της αναίρεσης, ή ακόμα την διακοπή ενός τμήματος ή όλης της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.