Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Αφαίρεση από το καλάθι
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 72 23 336
Δωρεάν παράδοση για Παραγγελίες άνω των 100€ για Αττική
(άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα)
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μετά την πώληση;

Στην Rockwell.gr θα βρείτε μόνο προϊόντα πολύτιμης αξίας, που είναι αποτέλεσμα μιας πολύ διεξοδικής κατασκευής, πολλών χρόνων εμπειρίας και την γνώση όσο αναφορά το πλαίσιο που περιλαμβάνει τους καλύτερους κατασκευαστές από ολόκληρο το κόσμο.

Η επιλογή των προϊόντων που σας προσφέρουμε να αγοράσετε σε αυτό το μαγαζί, είναι επίσης αποτέλεσμα δοκιμής και γνώσης κάθε αντικειμένου από τους ανθρώπους της Rockwell, έτσι ωστε να είμαστε σίγουροι ότι με κάθε δραστηριότητα, ο καταναλωτής μπορεί να βρει στα καταστήματά μας μόνο τα πιο αποτελεσματικά και ευχάριστα αντικείμενα που αντέχουν στο χρόνο!

Συνεπώς η μακρά διάρκεια χρήσης των αντικειμένων μετά την πώληση τους είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς. Έχουμε το δικό μας τεχνικό τμήμα υπηρεσιών με τον κατάλληλο εξοπλισμό έτσι ώστε να μπορούμε να χειρίστουμε τα διάφορα μαχαιρικά είδη, και να συνεργαστούμε με τις διάφορες επώνυμες μάρκες προϊόντων που εκπροσωπούμε για να διασφαλίσουμε την ίδια ποιότητα υπηρεσιών και για όλα τα άλλα αντικείμενα που πουλάμε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@rockwell.gr ή μπορείτε να μας καλέσετε στο +30210 72 23 336, για να περιγράψετε το αντικείμενό σας και να μας ρωτήσετε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να μας στείλετε το αντικείμενο για να ελεγχθεί η κατάστασή του.

Θα διασφαλίσουμε ότι θα προσεχθεί με τον καλύτερο τρόπο!