Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Αφαίρεση από το καλάθι
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 72 23 336
Δωρεάν παράδοση για Παραγγελίες άνω των 100€ για Αττική
(άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα)
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πολιτική Προστασίας Πολιτικών Δικαιωμάτων

Η Rockwell μπορεί να συλλέξει οποιαδήποτε προσωπικά σας δεδομένα (όπως όνομα και επώνυμο, διεύθυνση σπιτιού, το e-mail και τον αριθμό τηλεφώνου σας) που παρείχατε όταν επικοινωνήσατε με το Rockwell.gr.

Η Rockwell δεν συλλέγει τους αριθμούς των πιστωτικών και χρεωστικών σας καρτών, που χρησιμοποείτε στην ιστοσελίδα για να προχωρήσετε σε μια παραγγελία ή μια αγορά.

Όταν κάνετε αγορά από το διαδίκτυο ή από το μαγαζί, δημιουργήστε ή διορθώστε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Rockwell.gr. Όταν έρθετε σε επαφή με την Rockwell μέσω διάφορων εξωτερικών ιστοσελίδων, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ή ακόμα επικοινωνήστε με την Rockwell διαμέσου της εξυπηρέτησης πελατών αφου πρώτα δώσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό είναι αναγκαίο έτσι ώστε να μας επιτρέψετε να ικανοποιήσουμε εσας και τις παραγγελίες σας, να απαντήσουμε στα αιτήματα ή στις ερωτήσεις σας, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να επικοινωνήσουμε με εσας στο πλαίσιο της σχέσης πελάτη – πωλητή και να σας ενημερώνουμε για τα νέα προϊόντα ή τις εκπτώσεις στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο.

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με εσας, για να σας επιτρέψουμε να δείτε ειδικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα μας, βασιζόμενοι στα ενδιαφέροντά σας ή σε προηγούμενες αγορές και περιηγήσεις στην ιστοσελίδα μας. Απο τη μία πλευρά, το κάνουμε για να μπορέσουμε να αυξήσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας και απο την άλλη πλευρά, το κάνουμε για να είμαστε σε θέση να αναλύσουμε και να ορίσουμε τους στόχους και τη στρατηγική της εταιρείας μας.

Το να μοιράσουμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους ή άλλους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας είναι κάτι που δεν πράττουμε ποτέ και δεσμευόμαστε να μην το πράξουμε ποτέ.

Περιστασιακά θα λάβετε – γι’αυτούς που έχουν εγγραφεί σε αυτό – ένα ενημερωτικό δελτίο της Rockwell που θα σας ενημερώνει σχετικά με τις πωλήσεις και τα νέα προϊόντα. Μπορεί επίσης να δεχθείτε κλήσεις ή e-mails απο εμάς, με το ίδιο σκεπτικό. Σε οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αποχωρήσετε ή να καταργήσετε την εγγραφή σας απο αυτά, είτε κάνοντας κλικ στο ΄΄σύνδεσμος κατάργησης εγγραφής΄΄ - για το ενημερωτικό δελτίο – ή με άλλους τρόπους επικοινωνίας, έρχοντας σε επαφή μαζί μας στο info@rockwell.gr .

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα προσωπικά στοιχεία που σας είχαν ζητηθεί ώστε να μπορούσαμε να διαμορφώσουμε κάθε στιγμή το πλαίσιο της σχέσης πελάτη – πωλητή. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε επιπρόσθετη πληροφορία που μπορεί να την έχετε μοιραστεί μαζί μας, και δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι που δεν σας την παρείχαμε.

Επίσης έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε και να διαφοροποιήσετε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που ήταν απαραίτητες για να να διαμορφωθεί το πλαίσιο της σχέσης πελάτη – πωλητή: αν επιθυμείτε να το πράξετε μπορείτε να μας στείλετε στο info@rockwell.gr αναλύοντας το αίτημά σας ή να μας καλέσετε στο + 30 210 72 23 336.